Биология и здравно образование на английски език за 10 клас. Biology and Health Education for the 10th Grade(по старата учебна програма) (употребяван)

Биология и здравно образование на английски език за 10 клас (употребяван)

Издателство: Булвест 2000

Автори: О.Димитров и др.

Година на издаване: 2001

5.00 лв.

Описание

Учебното помагало е разработено върху одобрената от МОН учебна програма по биология за 9 клас, представлява пълен и точен превод на учебника за този клас на български език.

То осигурява, от една страна, много добра подготовка по биология на учениците от 10. клас в профилираните училища и паралелки с интензивно изучаване на английски език и, от друга – усвояването на специфичната английска терминология.

Приложеният кратък речник – Glossary, улеснява в голяма степен усвояването на специфичните биологични понятия на английски език, а дадената транскрипция гарантира правилното им произношение.

Имайки предвид, че учебникът за 9. клас на проф. О. Димитров и колектив е включен в програмата за кандидатстудентските изпити в Медицинския университет, изучаването му и на двата езика (български и английски) е обективна предпоставка за успешното им полагане.

Изданието е съвместимо с учебната програма за 2016/2017 г.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.