География и икономика за 8. клас 2017 (употребяван)

География и икономика за 8. клас. По новата учебна програма

Издателство: Булвест 2000

Автори: Р. Пенин и др.

Година на издаване: 2017

10.43 лв.

1 налични

Описание

Изданието е съвместимо с новата учебна програма за 2017/2018 г.

В учебника по география и икономика са включени:

  • Карта на природногеографските пояси и зони на сушата – в началото на учебника – дава възможност на учениците бързо да се ориентират при изучаване на природните зони, както и да ги сравняват. Политическа карта на света – в края на учебника – във всеки момент учениците могат да направят справка, да посочват примери по  континенти.
  • Пътеводител към учебника – ориентира учениците в структурата на различните типове уроци.
  • Разработки на всички видове уроци според учебната програма – уроци за нови знания, преговор – начален, изходен годишен, обобщение по раздели, упражнения, дискусии.
  • Тестове за самоконтрол – с тях учениците имат възможност да проверят сами знанията си. Предложени са тестове за входно и изходно ниво, тематичен контрол по континенти. За всеки от тестовете има брой на точките за верен отговор и скала за самооценяване. Ключът с верните отговори за всеки от тестовете се намира в книгата за учителя.
  • Речник на новите понятия, както и на вече познати основни понятия по предмета. Речникът е изключително полезен при работата на учениците през цялата година не само при въвеждане на понятията, но и в уроците за упражнение, обобщение и преговор.
  • Приложение – в него са поставени всички предписания за изпълнение на различни дейности във вид на стъпки, за да могат учениците лесно да открият необходимото, без да се налага да търсят из целия учебник.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.