Наръчник за оцеляване на училищния психолог (нов)

Наръчник за оцеляване на училищния психолог

Вид: книга

Издателство: Изток-Запад

Автор: Ребека Бранстетър

Година на издаване: 2018

Превод от английски: Людмила Андреева

ISBN: 978-619-01-0225-0

17.00 лв.

Описание

Практичен и достъпен наръчник, който помага на училищните психолози да посрещат всекидневните си предизвикателства

Популярният блогър д-р Ребека Бранстетър предлага помощ на училищните психолози, които често трябва да пътуват до множество училища, да работят с ученици с много тежки провинения, да се срещат с притеснени родители и да управляват училищни кризи. Книгата е пълна с практични съвети, доказани стратегии и полезни инструменти, допълнени с лесни за възпроизвеждане формуляри, писма и списъци за проверка в помощ на заетите професионалисти.

 


В „Наръчник за оцеляване на училищния психолог“ д-р Бранстетър осигурява богатство от полезни насоки за справянето с целия диапазон на дейности, в които са ангажирани училищните психолози. От практични до прагматични, тези идеи и обобщаващите таблици ще са полезни както за начинае­щите, така и за опитните практикуващи, както за преподавателите, така и за стажантите по училищна психология.

д-р Франк К. Уоръл, директор,

Програма по училищна психология, Университет на Калифорния в Бъркли

Д-р Ребека Бранстетър е детско-юношески и училищен психолог, работещ в района на залива на Сан Франциско. Д-р Бранстетър оценява и съветва деца и юноши с учебни и емоционални проблеми в държавните училища, както и посредством частна практика, включително и деца със синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност (СДВХ). Тя е автор на популярния в Съединените щати блог „Бележки от училищния психолог“, както и на няколко книги в сферата на педагогиката, психологията и работата с деца.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.