Сгъни наука – ПРИЗМА (нов)

Сгъни наука-призма

Учебно помагало за 6-ти и по-горен клас

Произведено от InByte Ltd.

България, гр. София 2020

Първо издание

Автор: Мариела Станчева

 

25.99 лв.

Описание

Какво е „Сгъни наука“?

„СГЪНИ НАУКА“ е иновативна техника за изучаване и преподаване на стандартия учебен материал по математика, която се самоадаптира спрямо нивото на обучение и интересите на всеки ученик.

„СГЪНИ НАУКА“ позволява да се учи чрез правене, опити и грешки и с индивидуално за всеки ученик темпо. „СГЪНИ НАУКА“ е помагало за присъствено, дистанционно и самостоятелно обучение.

ЗА КОГО Е „СГЪНИ НАУКА“?

Математиката е в основата на целия заобикалящ ни свят. Затова „СГЪНИ НАУКА“ е за тези ученици, които мечтаят да станат инженери, за тези, които мечтаят да станат художници, за тези, които искат да изследват Вселената и за тези, които искат да правят бизнес. „СГЪНИ НАУКА“ е дори за тези ученици, които искат само да разберат какво пише в учебника по математика и как се решават задачите в него. Тъй като тоеа е самоадаптиращо се помагало, то е подходящо както за ученици с изявени наклонности към математиката, така и за ученици с проблеми с мотивацията и постоянството. „СГЪНИ НАУКА“ е и за учителите иноватори, които искат да обогатят преподаването чрез интересни проекти и връзки с различни области на изкуството, науката и бизнеса, за учителите, които искат да провокират, мотивират и вдъхновяват учениците си.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.