Контакт Наш адрес www.ru. Русский язык для 10-го класса. Учебник по руски език за 10. клас – интензивно изучаване (упторебяван)

Контакт Наш адрес www.ru. Русский язык для 10-го класса. Учебник по руски език за 10. клас – интензивно изучаване (употребяван)

Издателство: Просвета

Автори: Е.Корчагина и др.

Година на издаване: 2002

4.00 лв.

Изчерпан

Описание

Второто ниво на езиковата система Контакт Наш адрес www.ru е предназначено за учениците от 10. клас. В уроците се дава предимство на комуникативно-функционалния подход и се развиват четирите езикови умения: слушане, говорене, четене и писане. Подборът на автентични текстове от различни жанрове е съобразен с интересите на учениците и дава възможност за осъществяване на междупредметни връзки. Учениците се запознават с различни аспекти на живота в Русия и с руската наука и култура, учат се да работят с различни източници на информация, да обсъждат и пишат по различни теми от ежедневието. Учебното съдържание е разработено в осем тематични блока, всеки от които съдържа по два урока. Разработени са и два обобщителни урока за текущ контрол. Текстотеката в края на учебника предлага откъси от художествени произведения, които са обвързани с основните теми в учебника.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.